Praktisk info

Hvor kan jeg finde det trykte program?

Det trykte program kan findes rundt omkring i kommunen. I år bliver de igen husstandsomdelt i Tønder Kommune. Der kan dog stadig findes nogle eksemplarer på bibliotekerne, ellers vil det være at finde i en række turiststeder, kulturhuse og sportshaller fra start september. Hold udkig, ellers kan du finde den elektroniske version her på hjemmesiden.

Hvor finder jeg arrangementerne og hvad koster de? 

Arrangementerne vil være at finde i programmet, hvor der både står arrangement beskrivelse men også tidspunkt og adresse. Der vil du også kunne finde oplysninger om hvad arrangementet koster. Vær opmærksom på at ved nogen af de arrangementer hvor der er fri entré er det stadig nødvendigt at bestille billet.

Hvor bestiller jeg biletter?

Det er ikke alle arrangementer der kræver billet. Det finder du ud af ved at slå op i programmet på det arrangement du ønsker at deltage ved. Ved entré prisen vil der stå om det er nødvendigt at bestille billet og hvor du kan bestille dem. Ved nogen arrangementer er det nødvendigt at købe i forvejen og ved andre kan der betales i døren.

Hvad er Åbning af Kulturugen? 

Kulturugen åbnes og afsluttes hvert år med en speciel åbnings-ceremoni. Stafetten med åbningen går fra by til by og er dette år landet i Tønder. Det foregår lørdag den 29. september.

Hvad er Afslutningen af Kulturugen? 

Ligesom åbningen er der et særligt afslutningsarrangement. Her vil der være mad og underholdning, og det er også her vinderen bliver afsløret til Kulturprisen 2018. I år foregår afslutningen i Højer den 6. oktober.

Hvem står bag Kulturugen? 

Tønder Kulturuge blev til på initiativ af Kulturet Forum i Tønder.
Bag planlægningen og koordineringen af dette års Kulturuge står en arbejdsgruppe, der med seks frivillige bredt repræsenterer aktørenerne i kommunen sammen med medarbejdere fra Tønder Kommunes kulturområde:

Aase-Lene Lysgaard Madsen, Kulturelt Forum og Højer
Hartvig Dolberg, Kulturelt Forum
Gisela Jepsen, Bredebro
Karin Toft, Toftlund
Bjarne Friis Pedersen, Tønder
Birgitte Thomsen, Lokalhistorisk Arkiv og Tønder
Gunnar Vind, Skærbæk og Rømø
Kathrine Duus Christensen, Løgumkloster

Kulturugen er støttet af Tønder Kommune